Hyr en portabel hörslinga till ditt event

Långt ifrån alla lokaler har hörslinga vilket gör att personer med hörselnedsättning inte har möjlighet att delta på olika evenemang. Vi erbjuder att ni kan hyra en hörslinga till ert event så alla kan delta på lika villkor. Vi levererar en prefabricerad hörslinga med alla tillbehör som krävs för att komma igång.

univox p-loop 2.0
univox p-loop 2.0
portabel hörslinga
portabel hörslinga

Alternativ 1

Inbyggd slingförstärkare i väska med slingtråd

Univox P-Loop 2.0

Portabel väska med slingtråd som läggs ut där man vill skapa ett tillfälligt lyssningsfält för hörapparater. Anslut egna mikrofoner eller låna med medföljande bodypack och handhållna mikrofon. Medföljer även slingmätare för att säkerställa att rätt signal ges ut. Slingtråden rullas enkelt in efter användning och packas ner i väskan.

Alternativ 2

Valfri FM-sändare med portabla mottagare

Soolai WT-1600

Portabel hörslinga med sändare och mottagare. Anslut egna mikrofoner till den stationära sändaren eller låna mikrofoner från oss. Varje deltagare som vill lyssna på ljudet tar en mottagare och ansluter hörlurar eller en halsslinga för att lyssna via hörapparater. Produkterna skickas konfigurerade och redo att användas på en gång.

Så här fungerar det

Steg 1. Vi hjälper er välja det system som passar ert event bäst.

Steg 2. Produkterna skickas eller installeras.

Steg 3. Ni använder produkterna under er tillställning och kontaktar vår support vid behov.

Steg 4. Produkterna returneras kompletta och i samma skick som de lånades ut i.

support hörslinga
support hörslinga

FAQ

Vad kostar det att hyra en hörslinga?

Priserna beror på vilken utrustning du behöver och hur länge ni vill låna produkterna. En enkel uppsättning kan kosta från 2000 SEK exkl moms per dag medan mer avancerad utrustning kan kosta upp emot 15 000 SEK exkl moms per dag.

Finns det andra hörslingesystem man kan hyra?

Ja, Univox P-Loop och Soolai är de vanligaste systemen vi hyr ut eftersom de är enkla att sätta upp och komma igång med men det finns möjlighet att hyra andra produkter från andra leverantörer. Fråga vår support så kommer vi med ett kostnadsförslag.

Vilket system har enklast handhavande?

Soolai WT-1600 passar bättre för de som inte har någon erfarenhet av hörslingor sedan tidigare då den är enklast att sätta upp och komma igång med.

Vad erbjuder ni för support inför ett event?

Vi vägleder er att komma igång med produkterna och skickar med material och broschyrer så ni känner er säkra i handhavandet, oavsett system. Under eventet har ni även tillgång till en kontaktperson.

Vad krävs för att uppfylla kraven om tillgänglighet?

Skriv på hemsidan att hörselslinga finns och vilken typ så att besökarna kan förbereda sig. Skylta även på plats att lokalen är utrustad med hörslinga och eventuellt vilka platser det berör. Glöm inte att övervaka hörslingans funktion under eventet, exempelvis med T-SIGN.

Hur lång är leveranstiden för att hyra en hörslinga?

Vi har alla produkter på lager och kan vid akuta behov installera inom en dag. Annars är leveranstiden ca 2-5 arbetsdagar.

Vi vill behålla produkterna vi hyrt, går det?

Om ni vill behålla produkterna krediterar vi 50% av hyresbeloppet och återkommer med offert om utköp av produkterna.

Hjälper ni till med installation?

Ja, enligt överenskommelse men det medför extra kostnad som beror på avstånd och arbetstid. Det går även bra att hyra in oss under eventet för att övervaka att allt fungerar smidigt.

låna en hörslinga tillfälligt
låna en hörslinga tillfälligt

Kontakta oss för offert