Audinor Mobile Soundfield 3.0

Portabel ljudutjämning

Audinors ljudutjämningsystem är det perfekta valet för dig som behöver smidigt flytta din utrustning mellan olika lokaler eller utomhusmiljöer. Alla enheter och tillbehör är utformade med omsorgsfull dansk design och skapade med fokus på portabilitet. Högtalaren kan enkelt drivas med ström eller laddas för upp till 70 timmars drifttid. Passar utmärkt som röstförstärkning i klassrum till både lärare och elever men kan även användas som en portabel hörslinga som även ger förstärkning via högtalaren för dem som inte använder hörapparater eller hörhjälpmedel.

portabel hörslinga audinor
portabel hörslinga audinor
audinor manualaudinor manual
audinor supportaudinor support
audinor databladaudinor datablad

Teknisk Data

Högtalare
Mått: 37 cm hög
Vikt: 2,2 kg
Räckvidd: 20 m
Drifttid: 70 h
Laddningstid: ca 2 h
Signal: 2,4 GHz

Sändare (huvudmikrofon)
Mått: 4,8 x 9,3 cm
Vikt: 64 g
Räckvidd: 20 m
Drifttid: 18 h
Laddningstid: ca 2 h
Batterityp: Laddningsbart Litium Polymer 3,7V, 700 mAH
Signal: 2,4 GHz

Huvudmikrofonen, som exempelvis kan bäras av läraren, ger tydligt ljud till den som talar mest. Övriga mikrofoner aktiveras med röststyrning genom en enkel lyft-och-tala-funktion.

En unik egenskap hos Audinors system är den personliga mottagaren, som låter användaren lyssna på ljudet via hörlurar eller halsslinga, samtidigt har en inbyggd mikrofon. Om någon bredvid dig vill få din uppmärksamhet, räcker det att lyfta mottagaren och rikta den mot personen - nu är det du som bestämmer vem du vill lyssna på!

Alla enheter, inklusive laddväskor och högtalare, har låg vikt och är enkla och smidiga att förflytta och använda i olika lokaler vilket gör Audinor Soundfield till det bästa alternativet för att portabelt och flyttbart ljudutjämningssystem eller portabel hörslinga. Det går även att ansluta högtalaren med strömkabel och använda vid en fast installation.

Skräddarsy ditt egna system genom att välja mellan olika tillbehör!

  • Portabel högtalare

  • Huvudmikrofon (max. 2)

  • Deltagarmikrofoner (lyft-och-tala)

  • Mottagare med halsslinga eller hörlur

  • Laddväska för 4 eller 20 enheter

  • Multimediasändare

För fler tillbehör, kontakta vår kundservice.

portabel röstförstärkare
portabel röstförstärkare

Be om offert för Audinors ljudutjämningssystem