AKG WMS470

Analogt och trådlöst mikrofonsystem

WMS470 professionella analoga trådlösa mikrofonsystem är det bästa valet för ett kostnadseffektivt, högpresterande flerkanalssystem. Upp till 16 kanaler kan användas samtidigt inom samma frekvensband. Pilottonen förhindrar användaren från oväntat startljud och den skickar kontinuerligt sändardata inklusive information om lågt batteri till mottagaren.

- Upp till 48 kanaler samtidigt
- Välj mellan engångsbatterier eller laddningsbart
- Flera mikrofonalternativ (bodypack och handhållna mikrofoner)
- Enkel och automatisk set-up
- Går att rackmontera

akg mikrofon
akg mikrofon
akg manualakg manual
akg supportakg support
akg databladakg datablad

Hör av dig om du är intresserad av andra AKG produkter - vi erbjuder hela AKG sortimentet även om vi bara visar en liten del på hemsidan.

För tal, sport och instrument

Om WMS470 systemet

akg sr470 receiver
akg sr470 receiver

Mottagare SR470

SR470 analoga, professionella och trådlösa diversitetsmottagare kommer i ett robust halvrack metallhölje. Det förbättrade läget Auto Setup, Environment Scan och Repetition möjliggör en mycket snabb och enkel systeminstallation. Den programmerbara bakgrundsbelysningen ändrar färg för att varna användaren för kritiska driftsförhållanden t.ex. information om låg batterinivå, ljudtoppar eller låg radiosignalstyrka. Ett brett utbud av professionella antenndelare, strömförsörjning och högkvalitativa fjärrantenner finns tillgängliga för att hantera komplexa antennsystem och upp till 48 samtidiga trådlösa kanaler, även med stor täckningsområde.

akg pt470 pocket transmitter
akg pt470 pocket transmitter

Ficksändare PT470

PT470 är en analog, professionell och trådlös body-pack-sändare med robust hölje. En pilottonsöverföring förhindrar oväntat startbrus och skickar kontinuerligt sändardata, inklusive information om låg batterinivå, till mottagaren. En förbättrad batterihantering tillåter upp till 14 timmars drift på ett enda AA-batteri. Med de integrerade laddningskontakterna kan ett standard NiMH uppladdningsbart batteri ersättas inuti sändaren. En valfri RMS4000 extern mute-omkopplare gör att användaren kan stänga av sändaren på distans. Dess professionella mini XLR-ljudkontakt gör kroppspaketet kompatibelt med ett brett utbud av myggmikrofoner och headset.

akg ht470 mikrofon
akg ht470 mikrofon

Handhållen mikrofon HT470

Den robusta HT470 är en analog professionell trådlös handhållen sändare med pilottonsöverföring för att förhindra oväntat startbrus. Den skickar kontinuerligt sändardata, inklusive information om låg batterinivå, till mottagaren. En infraröd datalänk i kombination med den automatiska frekvensinställningen gör HT470 extremt enkel att använda. Den unika dipolantenndesignen säkerställer tillförlitlig överföring även när en pol av antennen täcks helt av användarens hand. En förbättrad batteriidentifiering upptäcker automatiskt den använda batteritypen och tillåter upp till 14 timmars drift på ett AA-batteri. Displayen visar återstående drifttid i timmar. Finns i två versioner - D5 och C5, med dynamiska respektive kondensatorkomponenter.

Be om offert för AKG

akg wms470
akg wms470