Brähler DigiMic System

Trådbundna svanhalsmikrofoner

Brähler DigiMic är ett högkvalitativt svanhalsmikrofonsystem för den som ställer höga krav på ljudkvalitet och taluppfattning. Systemet är enkelt att använda och går även att packa ihop och flytta mellan rum. Systemet finns med både med mikrofoner som placeras på bordet och sådana enheter som kan byggas in i bordsskivan (Lean+).

Lättanvänt med prisad design, suverän ljudkvalitet och funktioner som gör att det passar lika bra i möteslokaler som för undervisning.

konferensmikrofoner
konferensmikrofoner
brähler manualbrähler manual
brähler supportbrähler support
brähler databladbrähler datablad

Hör av dig om du är intresserad av andra Brähler produkter - vi erbjuder hela sortimentet även om vi bara visar en liten del på hemsidan.

Fastmonterade och stöldsäkra mikrofoner

Om DigiMic systemet

mikrofoner till läktare
mikrofoner till läktare

Centralenhet DCen mini

DCen mini centralstyrenhet styr alla anslutna delegatenheter i DIGIMIC-systemet, konfigurerar dem automatiskt och bearbetar de digitala ljudsignalerna vidare.

Genom en RJ45-kontaktlösning kan upp till 25 delegatenheter anslutas. Så snart en enhet ansluts till den centrala styrenheten är den omedelbart klar att användas utan ytterligare inställningar.

3 delegatmikrofoner kan vara öppna samtidigt. Ytterligare driftlägen kan styras via MicControl2 programvara eller brählerOS.

DCen mini har också en USB-port som kan användas för att spela in konferenser utan större ansträngning – helt enkelt genom att trycka på en knapp.

svanhalsmikrofon
svanhalsmikrofon

CMic One delegatenhet

Den nya CMic One erbjuder dig förbättrad teknik i en elegant design.

CMic ONE möjliggör kostnadseffektiv kabeldragning med RJ45-kontakter, vilket också möjliggör snabbare installation. En ny kretsdesign minskar strömförbrukningen och tillåter därmed drift av fler mikrofonenheter på en DIGIMIC kontrollcentral.

Konferenser kan organiseras optimalt med CMic ONE: Mikrofon med push-to-talk och begäran-att-tala-funktion säkerställer bästa möjliga förutsättningar för konferensdeltagarna.

CMic ONE har inbyggda högtalare för decentraliserad ljudförstärkning, som stängs av automatiskt när mikrofonen aktiveras.

integrerad mikrofon i bordet
integrerad mikrofon i bordet

DIGIMIC lean+ modular

DIGIMIC lean+ modular är en diskret delegatenhet som integreras i bordsskivan för snygg design och enkel mikrofonanvändning. Push-to-talk-funktionen skapar optimala förutsättningar för din konferens.

Dessutom kan DIGIMIC lean+-modulen skräddarsys individuellt efter dina behov via den anpassade modulen. Det kan exempelvis vara integrerade högtalare för individuell ljudförstärkning, hörlurar eller röstknapp – valet är ditt. Dessutom erbjuder DIGIMIC lean+ modular utrymme för andra individuella krav – som USB eller nätverksanslutning.

Be om offert för Brähler

brähler mikrofoner
brähler mikrofoner