Sennheiser Pro Audio

Sennheiser trådlösa mikrofonsystem

Sennheiser är ett känt varumärke av en anledning - de erbjuder högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Inom Sennheiser-sortimentet finns ett brett utbud av mikrofoner, inklusive fickmikrofoner, handmikrofoner, takmikrofoner och svanhalsmikrofoner. Oavsett tillfälle finns det alltid ett Sennheiser-system som passar. Vi guidar dig genom sortimentet och hjälper dig att hitta rätt bland produkterna för att uppfylla era behov. De bilder vi presenterar är endast exempel och nedan finns ytterligare information om tillgängliga Sennheiser-system.

sennheiser mikrofoner
sennheiser mikrofoner
sennheiser supportsennheiser support

Hör av dig om du är intresserad av andra Sennheiser produkter - vi erbjuder hela sortimentet även om vi bara visar en liten del på hemsidan.

Mångsidiga mikrofoner för alla tillfällen

Våra mest populära Sennheisersystem

sennheiser evolution wireless
sennheiser evolution wireless

Sennheiser Evolution Wireless

Både digitala och analoga system med ficksändare och handhållana mikrofoner. Mikrofonerna är mångsidiga och kan exempelvis både ha engångsbatterier eller laddningsbara stationer så du aldrig behöver oroa dig för att vara utan en mikrofon.

  • Evolution Wireless Digital

  • Evolution Wireless G4

  • Evolution Wireless DX

sennheiser svanhalsmikrofon speechline digital wireless
sennheiser svanhalsmikrofon speechline digital wireless

Sennheiser Speechline Digital Wireless

Sennheisers konferensmikrofoner är intuitiva och levererar lysande ljudkvalité. Varje talare aktiverar sin mikrofon genom huvudknappen som lyser grönt för att tydligt visa att det är dags att tala. Enheterna är antingen laddningsbara eller fungerar med vanliga engångsbatterier för att säkerställa att man aldrig är utan mikrofon om man glömmer ladda. Välj valfri svanhalsmikrofon som enkelt böjs åt olika håll så mikrofonen kan delas mellan olika deltagare.


Sennheiser erbjuder ett brett utbud av mikrofoner som sträcker sig från högkvalitativa kondensatormikrofoner för studioinspelningar till robusta dynamiska mikrofoner för scenbruk. Deras mikrofoner kännetecknas av hög ljudkvalitet, tillförlitlighet och innovativ design. Sennheisers sortiment inkluderar trådlösa mikrofonsystem, shotgun-mikrofoner för filmproduktion och handhållna mikrofoner för liveuppträdanden. Med avancerad teknik och noggrann tillverkning uppfyller Sennheisers mikrofoner behoven hos professionella ljudtekniker och artister världen över. Tveka inte att kontakta oss för frågor!

Be om offert för Sennheiser

sennheiser trådlösa mikrofoner
sennheiser trådlösa mikrofoner