SHURE ULX-D

Digitalt och trådlöst mikrofonsystem

Shures ULX-D-system erbjuder ett brett utbud av mikrofon- och mottagaralternativ med högsta ljudkvalitet. Med endast 2,9 ms ljudfördröjning är Shure i en klass för sig jämfört med andra alternativ på marknaden. Det trådlösa systemet är enkelt att skala upp och samtidigt upprätthålla högsta kvalitet för säker ljudöverföring. Idag är ULX-D ett av de mest populära mikrofonalternativen för anslutning till hörslingor för dem som vill erbjuda högsta ljudkvalitet och funktion.

Hör av dig om du är intresserad av andra Shure system - vi erbjuder hela Shures sortiment även om vi bara visar en liten del på hemsidan.

shure ulxd
shure ulxd
shure manualshure manual
shure supportshure support
shure databladshure datablad

Flexibla och högkvalitativa mikrofonalternativ

Om ULX-D systemet

shure receiver
shure receiver

Mottagare

Välj mellan ULXD4 (enkanalig), ULXD4D (tvåkanalig) och ULXD4Q (fyra kanalig) med flera anslutningsmöjligheter. De skyddar mot förlust av ljudsignal, vid exempelvis RF-störningar eller strömavbrott, för att säkerställa oavbrutet ljud utan märkbara avbrott för användarna. De kan dessutom övervaka mikrofonernas funktion genom Shures programvara.

shure svanhalsmikrofoner
shure svanhalsmikrofoner

Svanhalsmikrofoner ULXD8

Se till att alla i rummet hörs med varsin flexibel och trådlös svanhalsmikrofon. Ställ in valfri aktiveringsfunktion för huvudknappen (exempelvis push-to-talk eller push-to-mute). Enheterna laddas i separat laddställ och mikrofonerna kan användas i 9 timmar. Räckvidden är 300 meter och signalen är alltid krypterad.

shure ficksändare
shure ficksändare

Ficksändare ULXD1

Robust och stöttålig bodypack med lätt aluminiumhölje. Välj mellan 4-PIN Mini eller Lemo3 anslutning för valfri mygga eller headsetmikrofon. Antennen är utbytbar och du kan därför vara säker på att ULXD1 är en mikrofon som håller i flera år. Övervaka ficksändarens status via skärmen utan att vara orolig för att av misstag komma åt en knapp, den finns skyddad inuti caset.

shure handhållen mikrofon
shure handhållen mikrofon

Handhållen mikrofon ULXD2

Shures handhållna mikrofoner kan skickas runt bland deltagare för att alla ska bli hörda. Välj mellan en rad olika mikrofonhuvuden med både dynamiska och kondensatormikrofoner. Varje mikrofonskaft har en skärm för att enkelt kunna övervaka mikrofonens funktioner.

Be om offert för Shure

trådlösa mikrofoner
trådlösa mikrofoner