ListenTALK

Portabel intercomutrustning för tuffa miljöer

ListenTALK är ett kommunikationssystem som sänder en digital och krypterad signal. Enheterna är robusta och stöttåliga, vilket gör dem lämpliga för alla miljöer, även i bullriga och dammiga omgivningar. Det breda urvalet av alternativ gör att systemet kan anpassas för varje behov. Det kan användas som en portabel hörslinga, guidesystem, kommunikationsutrustning mellan medarbetare eller som översättningsutrustning.

Det kan vara utmanande att kommunicera en-mot-en eller med en grupp i miljöer med buller, avstånd eller distraktioner. Med Listen Technologies enkla och bärbara gruppkommunikationssystem, ListenTALK, kan du kommunicera enkelt och tydligt.

manual roger touchscreenmanual roger touchscreen
datablad roger touchscreen micdatablad roger touchscreen mic

Om ListenTALK

ListenTALK Tranceiver LK-1
Denna transceiver fungerar som både sändare och mottagare i en enhet som styr ListenTALK-systemet, vilket indikeras av den röda hatten på toppen. Huvudenheten har alltid en öppen kanal som hörs av lyssnarna, men den kan enkelt sättas på mute genom mikrofonknappen i mitten. Om det finns flera transceivers i systemet aktiveras de andra genom tryck-och-tala-funktionen med mikrofonknappen. Transceivern har en inbyggd mikrofon men kan också anslutas till en extern mikrofon och hörlurar. Du kan synka och byta grupper enkelt mellan olika enheter genom att hålla dem nära varandra. Mångsidig och användarvänlig!

ListenTALK Receiver Pro LKR-11
Denna lyssningsenhet tillhandahålls för deltagare som önskar lyssna på ljud som sänds via transceivers. Du kan enkelt byta mellan olika grupper genom att hålla din enhet nära den transceiver du vill lyssna på. Justera volymen individuellt genom din enhet för en skräddarsydd lyssningsupplevelse. Välj bland ett brett urval av hörlurar och halsslingor för att ansluta och lyssna på ljudet. Genom skärmen kan du enkelt se statusen för din mottagare.

ListenTALK Receiver Basic LKR-12
En enklare variant för dem som vill lyssna på ListenTALK-systemet. Denna enhet ansluts till en grupp via en laddstation och är bäst lämpad när det inte finns något behov av att enkelt byta mellan grupper. Anslut valfri hörlur eller halsslinga till 3,5 mm-uttaget och justera ljudnivån med volymkontrollen på sidan.

Laddning

Ladd & Synkstation i transportväska
För 16 enheter

Ladd & Synkstation
För 16 enheter

Ladd & Synkstation
För 4 enheter

4-Port USB Laddning
via kabel (micro-USB)

Headset till Tranceiver LK-1

Headset med hörlurar och bommikrofon
LA-453

Headset med en hörlur och bommikrofon
LA-452

Bullerisolerande headset och bomikrofon
LA-454

Bullerisolerande headset för skyddshjälm
LA-455

Externa mikrofoner till Tranceiver LK-1

Presentationsmikrofon
LA-278, LPT-A210 och LA-462

Myggmikrofon lavalier
LA-461 och LA-261

Handmikrofon
LA-274

Bordsmikrofon
LA-277

Övriga tillbehör

Halsslinga med god signal
För att lyssna med hörapparater

Smartphone-kabel
Anslut extern talare i ett telefonsamtal

Mikrofonadapter
För att ansluta extern mikrofon till LK-1

Hörlurar 3,5 mm kontakt
Flera olika typer

Be om offert