Soolai

Ljudöverföring via FM

Soolai är ett kommunikationssystem som överför ljud via FM till ett obegränsat antal mottagare med hjälp av valfri typ av sändare. Systemet utmärks av sin låga fördröjning (<4 ms), kristallklara ljud, långa räckvidd (100-300 m) och användarvänlighet. Med tre olika sändaralternativ och ett brett utbud av tillbehör är Soolai lämpligt för alla typer av installationer. Nedan kan du se de olika alternativen.

Steg 1. Välj en sändare

manual roger touchscreenmanual roger touchscreen
datablad roger touchscreen micdatablad roger touchscreen mic

Stationär sändare WT-1600
Perfekta valet för dig som önskar en fast installation och möjligheten att ansluta din egen ljudanläggning eller valfria mikrofoner. WT-1600 erbjuder flera anslutningsalternativ, inklusive två XLR-ingångar, en RCA-ingång och två XLR-utgångar för direkt ljuduttag utan en mixer. Detta alternativ är idealiskt för installationer där en hörslinga inte är möjlig, för användning av olika sändningskanaler samtidigt (till exempel vid simultantolkning) eller när lång räckvidd krävs (upp till 300 m). Om du inte har egna mikrofoner kan du utforska våra alternativ här.

Portabel sändare SPL32T
Det mest grundläggande alternativet för sändning i Soolaisystemet är SPL32T, som använder envägskommunikation, vilket innebär att det endast kan finnas en sändare i systemet men ändå ett obegränsat antal mottagare. Talaren ansluter en valfri 3,5 mm mikrofon och placerar sedan enheten i fickan eller fäster den med det medföljande bältesclippet. Som talare har du möjlighet att justera räckvidden, mikrofonkänsligheten och flera sändningsalternativ. SPL32T är laddningsbar, lätt, kompakt och har 200 meters räckvidd.

manual roger touchscreenmanual roger touchscreen
datablad roger touchscreen micdatablad roger touchscreen mic

Portabel tvåvägssändare TG-900M
Ett alternativ för dig som söker ett kommunikationssystem med flera talare är TG-900M. Det är huvudenheten i detta system och kan höras av alla deltagare kontinuerligt. Använd den inbyggda mikrofonen eller anslut en extern mikrofon via 3,5 mm-ingången. Med TG-900 kan du både tala och lyssna samtidigt. De övriga deltagarna använder TG-900S-enheter som aktiveras genom tryck-och-tala-funktionen. Personen med TG-900M styr systemet och har alltid möjlighet att avbryta deltagare genom att använda "hänga på"-knappen. Soolais tvåvägskommunikation erbjuder marknadens bästa prestanda med låg fördröjning, utmärkt ljudkvalitet och lång räckvidd (100 m). Systemet är flexibelt, lätt och laddningsbart.

manual roger touchscreenmanual roger touchscreen
datablad roger touchscreen micdatablad roger touchscreen mic

Steg 2. Soolai mottagare - välj din lyssningsenhet

SPL32R

För den som endast vill lyssna
Anslut en valfri 3,5 mm hörlur eller halsslinga till mottagaren för att lyssna på ljudet som sänds via en sändare. Du kan justera ljudnivån med volymkontrollen för en individuell lyssningsupplevelse. Om det finns flera sändare som sänder på olika kanaler kan du enkelt växla mellan dem, till exempel för att lyssna på översättningar på olika språk. Denna mottagare är kompatibel med alla Soolai-sändare och är därför mångsidig i sin användning. Inställningarna kan endast nås med en kod, vilket eliminerar risken för att användare oavsiktligt ändrar ljudinställningarna.

TG-900S

För den som vill både lyssna och tala
TG-900S är endast kompatibel med TG-900M-sändaren som styr hela systemet. Deltagaren talar genom att hålla inne "PTT-knappen". Mottagaren har en inbyggd mikrofon på ovansidan och för att lyssna kan du ansluta valfri 3,5 mm hörlur eller halsslinga. Om en deltagare av misstag skulle trycka på tala-knappen kan TG-900M-sändaren alltid avbryta via sin enhet för att bibehålla kontrollen över systemet. Reglera ljudnivån själv med volymkontrollen och byt kanal enkelt för att ansluta dig till andra sändare i andra rum. Enheter är laddningsbara, användarvänliga och ger utmärkt ljudkvalitet.

Tillbehör

Halsslinga
För att lyssna på mottagare via hörapparater

Headset Mic
Justerbar bygel och vridbar mikrofon för smidig och lätt användning

Myggmikrofon
För diskret användning med mikrofonklämma som fästs på skjortan

Micro-pole Mic
Gör den portabla sändaren till en handhållen mikrofon som kan skickas runt

Laddväska till SPL32
Ladda och förvara 24 st SPL32 sändare och mottagare i en portabel väska

Laddväska till TG-900
Ladda och förvara 24 st alla TG-900 enheter i en portabel väska

Laddställ till SPL32
Laddställ för 10 st SPL32 enheter - både sändare och mottagare

Mini laddställ för två enheter
Vänstra laddstället för två SPL32 enheter medan det högra är för TG-900 enheter

Be om offert